Olemme YRITYSKOMPASSI

YRITYSKOMPASSI on KLARISSA:n palvelukokonaisuus.KLARISSA:n missiona on tukea yrityksiä ja yrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä niin että kasvu ja kehitys ovat kestäviä.

Onko punainen lanka kadoksissa? Jumittaako toiminta paikoillaan? Kaipaatko tukea ja ajatusten vaihtoa?  Tuntuuko että liikevaihto ei kehity? Kaipaatko kasvua?

Et ole enää yksin.  Viedään yhdessä asioita ja bisnestäsi eteenpäin.

KLARISSA on aidosti mukana muutoksissa ja kehityksessä, Sinun yrityksesi arjessa!

Voit sopia kanssamme aina tarpeen tullen yhden tai useamman sparraustuokion toiveidesi mukaisesti tuntiperusteisesti. Työskentelytapamme on keskusteleva ja tavoitteellinen. Etsitään yhdessä ratkaisuja, jotka vievät liiketoimintaasi tavoiteltuun suuntaan.


Ihminen KLARISSA:n takana

Olen Anneli Hulkko. Minulla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus eri liiketoiminnoista, liiketoiminnan kehittämisestä, muutoksista, strategian määrittelystä ja toteutuksesta sekä erp-järjestelmän käyttöönotosta. Tärkeä osa työtäni on johtamisvalmennus, niin yritysten kuin ihmisten johtaminen. 

Yrittäjänä, T:mi KLARISSA

Partnerina, Crazy Company Oy

Anneli

YrityskehittäjäTapahtumat

Meillä on tarjolla webinaareja, valmennuksia ja yrityskohtaisia kokonaisuuksia, joiden avulla yritykset voivat parantaa omaa osaamistaan ja tietämystään..

Strategia

Yritys tarvitse strategian että voisi menestyä, olla tehokas ja kilpailukykyinen. Nykypäivänä ei enää puhuta vaan pelkästä liiketoiminnan strategiasta missä  määritellään yritykselle tärkeät tuotteet, asiakkaat ja rahavirrat. Nykypäivänä  strategiakäsite on laajentunut, kattaen niin brändäyksen, muuttuvan markkinointimaailman, tietoturvan kuin myös kansainvälistymisen. 

Digital

Tarjoamme yrityksille kokonaisvaltaisen ratkaisun digitaalisiin tarpeisiin ja autamme yrityksiä rakentamaan vahvan digitaalisen läsnäolon, joka on tärkeää menestyksen kannalta tänä päivänä. Unohtamatta kokonaisvaltaista tietoturva.

Kommunikointi

YRITYSKOMPASSI:n missiona on tukea yrityksiä ja yrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä niin että kasvu ja kehitys ovat kestäviä. Olemme mukana aidosti muutoksissa ja kehityksissä, Sinun yrityksesi arjessa! Kuljemme rinnalla ja tehdään asioita yhdessä

Miten toimimme

1 Jokainen asiakas on meille yksilö. Aloitamme yhteistyön kartoittamalla asiakkaan tarpeet ja arvioimalla realistisesti että pystymmekö auttamaan asiakasta.

Ensimmäinen tapaaminen, alkukeskustelu on asiakkaalle aina ilmaista.


2 Yhteistyön alkaessa laadimme suunnitelman miten lähdetään yritystä kehittämään. Määrittelemme tavoitteen ja yhteisen suunnan.

Olemme aktiivisesti mukana muutoksen läpiviemisessä, tukemassa, sparraamassa koko matkan ajan.


3 Olemme kiinnostunut asiakasyrityksen kuulumisista projektin jälkeenkin. Meidän palvelutakuumme on pidempi kuin se kuuluisa "perävalon"-takuu. Haluamme että asiakasyrityksemme kokevat meidän kanssa yhdessä läpikäytyyn polun ollut hyödyllinen ja kaiken uuden oppimisen arvoinen.